Craiova, Roemeniƫ (voor kleine groep)

Craiova is een stad in het zuiden van Roemeniƫ, waar een baptistengemeente is. De voorganger is een actieve man, met 5 kinderen, die hart heeft voor missiewerk en een goede leider is. Missiewerk niet alleen in Craiova zelf, maar zeker ook in het gebied eromheen. Daar liggen namelijk een heel aantal kleine dorpen waar niet of nauwelijks gelovige mensen wonen. De missie is om daar mensen met Jezus in aanraking te brengen en een kerk te planten.

Met de groep ga je helpen bij diaconaal werk (het ondersteunen van hen die het nodig hebben, denk bv. aan kluswerk, voedselpakketten uitdelen) of bij het missiewerk, door bijvoorbeeld een vakantiebijbelweek, op bezoek bij gemeenteleden of ‘n muziekavond te organiseren. Jullie aanwezigheid alleen al is een bemoediging voor de lokale mensen.

Zin in een uitdagende en verdiepende/inhoudelijke reis, vraag dan meer informatie aan! Veel is mogelijk in overleg met de voorganger.

NB: groepsgrootte, data en reisduur kunnen in overleg gewijzigd worden. Prijs is een indicatie en is mede afhankelijk van vervoerskosten.