Dag 3

Lieve allemaal, 

De wekker ging vanochtend om half acht en we begonnen onze dag met een stevig ontbijt. 

We moesten kwart voor negen verzamelen bij de bus om verder te gaan met de projecten. We gingen als groep naar de kerk van Aleksandar en daar splitste ons op in twee groepen. 

De ene groep bleef bij de kerk om de zolder op te knappen, zodat daar zondagsschool gehouden kan worden. 
We hebben de zolder leeggeruimd en schoongemaakt. 
De temperatuur liep ondertussen op naar 36 graden 😉 
De jongens zijn begonnen met het neerleggen van de vloer, terwijl de meiden de trappen richting de zolder aan het schilderen waren. 
Rond twee uur vertrok deze groep weer naar Central Home, omdat Carolien en Mathijs opgehaald moesten worden van Servië Airport. 

De andere groep ging verder met het aanleggen van het pad naar het campinghuis en het stucen van de muren. De stenen die eruit waren gehaald, moesten ook nog gemaakt worden. Toen we aankwamen bij de camping waren ze de sleutel vergeten en moesten we via het raam ons gereedschap eruit halen. 

Ondertussen – terwijl deze projecten aan de gang waren – had dominee Aleksandar een interview met RTV Servië. Bij de projecten werd een aantal van ons geïnterviewd, dit kunnen we later ook terugzien. 

Ook deze groep is rond twee uur vertrokken richting Central Home, er viel een plaatselijke onweersbui en ieder had even vrije tijd. 
Als avondeten hadden soep met een gehaktbal, waarin rijst zat toegevoegd, en Servisch brood. 
De avond werd ingevuld met muziek en een heerlijk samenzijn met veel gezelligheid. 

Groetjes en liefs, Sarah en Loïs