Een bussie vol met… gereedschap!

Goedemorgen! Op deze prachtige morgen zijn om 06:00 uur alvast 4 van onze werkvakantiedeelnemers vertrokken. Met een bus volgeladen met spullen gaan Lieuwe, Alice, Albert-jan en Anne op weg naar Servië om alvast de beste slaapkamer uit te zoeken, en wat zaken in gereedheid te brengen voor de komst van een grote groep enthousiaste en energieke jeugd. 

Gisteravond ben ik nog even bij Lieuwe en Alice thuis geweest, en het afgelopen jaar heb ik de schuur nog nooit zo opgeruimd gezien als nu. Alle 800 bananendozen zijn weg, alle gereedschappen en spullen om mee te nemen naar Servië in de bus. 

We willen jullie vragen om te bidden voor een goede reis! Laten we bidden dat ook bij de grens de douane welwillend is en geen problemen zal veroorzaken. 

Speciaal voor Lieuwe is deze bus voorzien van een verende bestuurdersstoel, en gelukkig ook voorzien van airco! Geen overbodige luxe met de temperaturen die we op dit moment hebben. 

Voor de rest van de groep gaat het ook bijna gebeuren. Maandag 30 juli om 10:15 uur hopen we te verzamelen bij de Bethelkerk waarbij we om 10:45 uur willen vertrekken. Komt u ons uitzwaaien!? Er is zelfs een mogelijkheid om mee te rijden in de bus om ons op vliegveld Eindhoven uit te zwaaien. 

Voor nu een hartelijke groet en veel leesplezier met de blogs die we dagelijks hopen te schrijven, 

Arjan