Het gedicht van Bas

Zoals u weet beginnen de meeste sprookjes met “Er was eens”. Maar dit waargebeurd verhaal begint eveneens.

Er was namelijk eens een dag dat alle deelnemers op tijd aan tafel waren. Waarom dit andere dagen anders was, is niet geheel moeilijk te verklaren.

Het spelletje “weerwolven” hield iedere deelnemer (en iedereen rondom een straal van ca. 30 km) tot 3 uur ‘s nachts actief. Hierdoor werd ons schema iets minder “administratief”.

Aan de tafel zittend kregen we een zeer Hongaarse maaltijd. Vette knakworst en brood, daarvoor is iedereen om 08.00 u. toch bereid?

Nou, 5 Kg zwaarder (puur spier natuurlijk) zaten we in de auto en reden we naar bestemming. En daar was het dan hoor: “De casual VRIJdag stemming!”.

De werk/rust verdeling was precies goed. 20% rust, 80% werk en zorgen dat je Dick’s tijd niet verdoet.

Met Dick is het heel simpel, hij doet 80% en de andere 13 doen 20 procent. Klinkt dat absurd? Nee hoor, je raakt het vanzelf gewend!

U vraagt zich waarschijnlijk af, wat deden jullie die andere 80 procent. Simpel, voetballen, basketballen en er werd een hoop gerend.

Jaaa, onze groep werkt niet alleen op een basisschool, maar voelt zich al helemaal één met de basis, lol.

Nadat we waren uitgerust en onze ogen hadden uitgekeken, (op de mooie natuur), stapten we weer in de auto en pakten de mobilisten het stuur.

We waren zeer verheugd toen we zagen wat we te eten kregen. “Patat met kip” en niet zeer verlegen.

Het vet droop ongeveer overal vanaf. Plak een frietje aan de kip en hij komt er nooit meer van af! (Wetenschappenlijk getest door Bram Lekkerkerker.)

Wat er verder gaat gebeuren? Geen idee! Lees gewoon onze volgende blog en je zit er niet meer mee!