Over ons

Hoeliday is het jongerenlabel van Stichting HOE (Hulp Oost-Europa). Dit onderdeel richt zich op jongeren in Nederland, met als doel hen kennis te laten maken met de materiële en geestelijke nood in Oost-Europa.

Het organiseren van diaconale jongerenreizen is één van de activiteiten die wordt georganiseerd door de Jongerencommissie. De activiteiten van de Jongerencommissie komen voort uit en sluiten aan bij het doel van Stichting Hulp Oost-Europa:

‘Het doel van stichting Hulp Oost-Europa is het verlenen van geestelijke en materiële hulp aan kerken en personen in Oost-Europa. Stichting Hulp Oost-Europa, is een organisatie met meer dan 40 jaar ervaring in de hulpverlening. Dat en een groot aantal betrouwbare kerkelijke contacten maakt haar tot een deskundige en betrouwbare partner. Uw onmisbare bijdrage is bij Stichting HOE in vertrouwde handen. Maak het stichting HOE mogelijk het belangrijke werk te blijven voortzetten. Omdat het mag… en moet!’

Ons Team

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij, de Jongerencommissie (JC) van de stichting HOE, zijn op zoek naar gedreven medewerkers. We zoeken jongeren die het leuk vinden om mee te draaien in ons enthousiaste kernteam (de JC). De JC vergadert tien keer per jaar. Tijdens deze vergaderingen bespreken we onder andere de jongerenreizen en avonden die wij organiseren. Verder maken we jaarlijks een voorbereidingsreis langs de projecten waar groepen heen gaan.

Dus, maak je graag kennis met andere mensen/ culturen en wil je je graag dienstbaar opstellen aan God en je naaste? Dan is de JC echt iets voor jou!

Ja, neem met mij contact op