Help mee bij het onderhoud van het opvanghuis Magdaléneum, Nyíregyháza in Hongarije

De stad Nyíregyháza ligt in het noordoosten van Hongarije. Hier staat een tehuis waarin 90 meisjes en vrouwen met een beperking worden verzorgd. Het tehuis is verouderd en er wordt veel aan gedaan om het complex geschikt te maken om te voldoen aan de regels van de Europese Unie. Het personeel wordt vanuit de overheid betaald, maar helaas is er geen geld voor renovatie en aanpassingen.

Als groep ga je voornamelijk praktisch aan de slag met o.a. klus- en opknapwerkzaamheden. De technisch medewerker in het tehuis is een Nederlander. Hij heeft veel ervaring met jeugdgroepen en ziet uit naar jullie komst. Naast de klussen kun je, als je dat wilt, ook activiteiten ondernemen met de gehandicapte mensen.

Naast al het harde werken is er ook tijd voor ontspanning en is er genoeg te doen in de stad. Er wordt voor jullie gekookt en er wordt rekening gehouden met de Nederlandse voorkeur qua gerechten. Overnachten kan in het huis zelf, ook mag je gebruiken maken van het buitenterrein voor een kampvuur, sport &spel en groepsactiviteiten.

Magdaléneum (magdaleneum.hu)

NB: groepsgrootte, data, en reisduur kunnen in overleg gewijzigd worden. Prijs is een indicatie; de definitieve prijs wordt vastgesteld wanneer de tickets geboekt zijn.

Prijzen en beschikbaarheid

7 dagen €650,- 19-07-2024 t/m 26-07-2024
Niet meer beschikbaar

Overzicht

Land:HongarijePlaats:NyíregyházaThema:Contact en klussenGroepsgrootte:25Prijs:€650